“Alnim” jauna mājas lapa

Visam labajam kādreiz pienāk beigas... Bet tā vietā parasti rodas kas jauns. Vai labāks? Vismaz savādāks :) Paldies Mārim par milzīgo darbu mājas lapas uzturēšanā ilgus, ilgus gadus (cerams, ka Māris atsūtīs, kad tapa attēlā redzamā vecā lapa). Jaunā lapā netapa tāpēc, ka vecā būtu slikta. Vienkārši jaunās tehnoloģijas un ierīces "pieprasīja" lapas "motora" maiņu, lai lapa spētu adaptēties ierīcei, ar kuru tā tiek aplūkota - datoram, planšetei, telefonam. Salvis to sauktu par "adaptīvo dizainu". Lapa, protams, ir tālu no pilnības. Var teikt, ka ir gatavs "skelets", bet "gaļas" nodrošināšana ir katra "Aļņa" biedra sabiedriskais pienākums :)

Sākumlapā gaidīsim dažādus interesantus sacensību aprakstus (paldies Signei par LČ atspoguļojumu). Varbūt kādi pieredzējušo "Aļņu" knifiņi dažādos OS un rogaininga aspektos. "Sacensību" sadaļā bez sacensību laika un centra norādēm, rezultātiem, splitiem, grafikiem paredzēt pievienot RouteGadget vai 3DRerun sadaļas. Bet to jau tad, kad lapa "griezīsies". "Nolikums" un "Sarunas" laikam tādas klasiskas sadaļas. "Galerijām" cerams katrs kaut ko saknipsēs vai nu "Aļņa" kārtās, vai LK mačos un citur. Un tad jau bildītes atliek nogādāt tiem, kuriem būs adminu tiesības šīs bildītes pievienot.

Kādam "Alnim" jau varētu būt pirmais uzdevums - lai "O-poligonu" sadaļā tiktu nedaudz "apģērbta", aizskriet uz poligonu, nofotogrāfēt stata vietu un vienu no kontrolpunktiem. Lai var ielikt bildīti, kas tad īsti jāatrod. Mēs jau zinām, bet iesācējiem var noderēt.

"Par "Alni"", protams, arī jāizvērš. bet tas jau tikai laika jautājums. Inguna solīja :) Maināms ir viss - krāsas, fons, sadaļas. Tāpēc gaidām priekšlikumus. Pagaidām komunikācija caur Salvi, Kristu, Ingunu, Ilmāru un Dagniju. Gan jau zināsiet, kā viņus atrast :)

Un vispār... 23. aprīlī vārda diena Jurģiem. Varbūt tieši šajā dienā "Aļņa" lapa piedzīvos jurģus. Vecā lapa kādu laiku būs pieejama http://okalnis.bolsteins.net/. Un centīsimies nepazaudēt vecās lapas 2004. - 2006. gada fotogrāfijas un vēsturiskos rezultātus no 2001. gada. Visticamāk tiks ieveidota vēstures sadaļa, lai redzētu, cik smuki, tievi, sportiski un ātri bijuši...