Rīgas sprints un Klubu stafetes 2020

29.augustā Dzirciema un Iļģuciema apkārtnē norisinājās “Rīgas sprints” .  Sacensību centrs atradās uz augstākā Rīgas dabiski izveidotā paugura “Dzegužkalna”. 
Kopumā uz starta līnijas stājās 380 dalībnieki ,lai cīnītos par savu vietu uz pjedestāla. Mūsējiem kopumā izdevās izcīnīt 7 medaļas, no tām zelts: Ralfam Jānim Eižvertiņam M18 grupā, Elzai Ķuzei W18 grupā un Ilonai Daģei W35 grupā.
Sudrabs Jēkabam Segliņam M16 grupā.
Bronza Gustavam Plonim M14 grupā un Mārai Segliņai W14 grupā. Nevar nepieminēt Rihardu Krūmiņu, kurš elites grupā, būdams juniors, izcīnīja sudrabu . Ļoti lepojamies ar savējiem un pilno medaļu komplektu.
30. augustā, Grunduļos , norisinājās ikgadējās sacensības starp klubiem - “Klubu stafetes”. Šogad apvidus bija īpaši ātrs ar specifisku reljefu, kas nāca par labu mūsējiem, jo tieši šogad vēsturisks sniegums OK ALNIS-JNSC  -3.vieta starp 50 komandām.  Komandas sastāvā startēja: Endijs Titomers, Signe Sirmā, Elza Ķuze, Ralfs Jānis Eižvertiņš, Guntis Dude, Jēkabs Segliņš, Ralfs Prauliņš, Gustavs Plonis, Ilona Daģe un Rihards Krūmiņš.  Tāpat arī  OK ALNIS- JNSC 2 komanda izcīnīja 14.vietu, sastāvā startēja  , Artis Dude, Dagnija Tērauda, Daina Livdāne, Ainārs Šiliņš, Jānis Segliņš, Edvards Krūmiņš, Luīze Plone, Māra Krūmiņa, Matīss Ričards Rozenbergs un Aivis Šiliņš. OK ALNIS-JNSC 3 komanda izcīnīja 36.vietu ar sastāvu  Kalvis Kažoks, Anna Buholca, Santa Blūma, Vilis Livdāns, Viesturs Šlosbergs, Zintis Brasavs- Muižnieks, Māra Bolšteina, Laura Krūmiņa, Māra Segliņa un Jānis Sapats. 2.vieta arī 4FUN komandai- Salvis Daģis, Rolands Dakteris, Normunds Grava, Artūrs Freimanis. ​Paldies visiem par superīgi aizvadīto nedēļas nogali . Tiekamies jau šis nedēļas nogalē, lai cīnītos par Latvijas čempionāta tituliem, vidējā distancē!