Jelgavas Telpu Orientēšanās Kauss

1.kārtas rezultāti, spliti, kopvērtējums

Tiem, kuri zāles apavus jau ielikuši skapīti – nopūtiet putekļus un ieņemiet zemo startu. Jau janvāra vidū sāksies mūsu jauniešu Ralfa un Riharda rīkotais Jelgavas telpu orientēšanās kauss, kas norisināsies 3 posmos 3 nedēļu nogalēs. Sacensībām būs jauns, iepriekš neredzēts formāts, kas padarīs šo par ko neaizmirstamu.

Pasākums notiks 12. janvārī Jelgavas 4. vidusskolā, 19. janvārī LLU Ekonomikas un sabiedrības attīstības fakultātē un 2. februārī Ozolnieku vidusskolā. Pirmie divi posmi tiek dēvēti par kvalifikācijas kārtām, jo tajos ātrākajiem būs iespēja izcīnīt vietu pusfinālā, kas notiks trešajā kārtā. Pēdējā Ozolnieku vidusskolas posmā arī būs šāda iespēja, taču pēc ierastā sākuma, norisināsies pusfināla un fināla skrējieni ar kopējo startu, kuros dalībnieki cīnīsies par lielajām balvām.

Telpu orientēšanās entuziastus, kā jau ierasts, sagaidīs tehniski viltīgas distances, kurās būs iespēja satikties ar labirintiem un dažādiem strupceļiem. Katrā kvalifikācijas posmā būs jāveic 2 distances. Ātrākos orientieristus noskaidros saskaitot abās distancēs pavadīto laiku. Apbalvos katras kārtas 1. vietu katrā vecuma grupā un ātrākos 3 finālistus pēdējā posmā. Labākajiem būs iespēja tikt pie ļoti vērtīgām balvām.

Pieteikties var caur LOF pieteikumu sistēmu 3 dienas pirms katras kārtas (žiglākie jau to izdarījuši😊).

Ar sīkāku informāciju un nolikumu par iepazīties mājaslapā:

http://telpuorientesanas.lv/jelgava/

 

Jelgavas telpu orientēšanos kausu atbalsta Latvijas vadošie uzņēmumi savās jomās:

Tiekamies Jelgavas 4. vidusskolā!