Latvijas čempionāts vidējā distancē un stafetē

5. un 6. septembrī Carnikavas pusē, Garezeros, vairāk kā 700 dalībnieki pulcējās, lai cīnītos par tituliem Latvijas čempionāta vidējā distancē un stafetēs .  Apvidus aizvadītajā nedēļas nogalē bija izvēlēts priekš  tiem, kam ir ātras kājās un spēja lasīt mikroreljefu.  Arī mūsējiem šī nedēļas nogalē bija ražīga. Zelts Signei Sirmajai junioru grupā un Mārai Bolšteinai W75 grupā.
Sudrabs Ralfam Prauliņam M12 grupā, Mārai Selgiņai W14 grupā un Ilonai Daģei W35 grupā.
Bronza Ralfam Jānim Eižvertiņam M18 grupā un Ilzei Jumiķei W14 grupā.
Ļoti lepojamies arī ar juniora Riharda Krūmiņa debiju Latvijas čempionāta vidējā distancē, elites grupā, izcīnot augsto 6.vietu. 
Stafetēs sudrabs W12 grupā Luīzei Plonei, Augustei Zīlei un Elīnai Dzirkalei. Bronza W18 grupā Sindijai Letīcijai Brakmanei, Mārai Krūmiņai un Annai Buholcai, kā arī W145 grupā Daigai Krēsliņai, Dainai Livdānei un Indrai Segliņai. 4.vieta elites grupā Ilonai Daģei, Zanei Dzirkalei un Signei Sirmajai. Izcils sniegums elites grupā Ralfam Jānim Eižvertiņam, Endijam Titomeram un Rihardam Krūmiņam ļoti sīvā cīņā tiekot pie bronzas medaļām. Otra vīru Aļņa komanda, kura startēja elites grupā -Artis Dude, Aivis Šiliņš, Salvis Daģis, 13.vietā. Paldies visiem par skaisti aizvadīto nedēļas nogali , tagad turpinām gatavoties šis nedēļas nogalei , kad medaļas tiks sadalītas Latvijas čempionātā, maratona distancē.