Cēsu rudens un Cēsu rudens stafetes

Aizvadītajā nedēļas nogalē pie Driškina ezera Cēsu pusē norisinājās sezonas desmitais Latvijas kausa posms, kā arī ceturtais un noslēdzošais Latvijas stafešu kausa posms - Cēsu rudens un Cēsu rudens stafetes.  Apvidus bija izaicinošs , purvains ar ļoti savdabīgu relfejfu .
Cēsu rudens garajā distancē Alnim/JNSC kopumā izdevās izcīnīt 7 medaļas, iegūstot visu medaļu komplektu . Zelts: M16 grupā Jēkabam Segliņam, W14 grupā Mārai Segliņai, W18 grupā Elzai Ķuzei , W20 grupā Signei Sirmajai un W75 grupā Mārai Bolšteinai .
Sudrabs W80 grupā Veltai Zjatkovai.
Bronza M20 grupā Rihardam Krūmiņam.
Šīs sezonas noslēdzošās stafetes mūs pārsteidza ar patīkamiem rezultātiem  .
Kopumā tika izcīnītas  zelta medaļas 6 grupās: S12 grupā Luīzei Plonei, Augustei Zīlei un Elīnai Dzirkalei, S14 grupā Laurai Krūmiņai, Mārai Segliņai un Ilzei Jumiķei , elites grupā Ilonai Daģei, Elzai Ķuzei un Signei Sirmajai, V14 grupā Gustavam Plonim, Matīsam Ričardam Rozenbergam un Ralfam Prauliņam, V145 grupā Guntim Dudem, Rolandam Dakterim un Jānim Segliņam, V16 grupā Edvardam Krūmiņam,Ričardam Zībertam un Jēkabam Segliņam
Sudraba medaļas:  S195 grupā Mārai Bolšteinai, Lienei Bušai un Intai Poriķei.
Bronzas medaļas 3grupās : S145 grupā Daigai Krēsliņai, Dainai Livdānei un Indrai Segliņai, S18 grupā Sindijai Letīcijai Brakmanei, Mārai Krūmiņai un Annai Buholcai, elites grupā Aivim Šiliņam, Endijam Titomeram un Rihardam Krūmiņam. Veiksmīgu visiem šo rudenīgo nedēļu! Gatavojamies Latvijas kausa 11.un 12.posmam- "Ziemeļu divdienas" Kalngalē un Garciemā!