Daugavas kauss 2022

Latvijas neatkarības atjaunošanas dienā, 4.maijā, tika atklāts Latvijas stafešu kauss, kurš šogad norisinājās Jaunjelgavas pusē. Sacensību organizatori bija izvēlējušies sarežģītu un daudzveidīgu apvidu-dalībnieki šķērsoja gan lēzenas un stāvas reljefa formas, gan izcirtumus un jaunaudzes, gan purvus un purviņus. Kā jau stafetēs ierasts, svarīga ir ne tikai laba fiziskā sagatavotība, bet arī taktiskās cīņas un koncentrēšanās spēju saglabāšana visas distances garumā.

Bronzas medaļas S14 grupā Luīzei Plonei, Madarai Zībertei un Lizetei Kleinai; S145 grupā Aigai Švalbei, Dainai Livdānei un Indrai Segliņai; S170 grupā Intai Poriķei, Gerdai Sirmajai un Mudītei Kaļķei; V12 grupā Kristapam Krūmiņam, Dāvim Bartuševicam un Tomam Prauliņam; V18 grupā Jēkabam Segliņam, Edvardam Krūmiņam un Ričardam Zībertam; V170 grupā Guntim Dudem, Zintim Brasavam-Muižniekam un Ilmāram Dukulim.

Sudraba medaļas S18 grupā Dārtai Putnei, Evelīnai Kairišai un Sindijai Letīcijai Brakmanei; V16 grupā Matīsam Ričardam Rozenbergam, Ralfam Prauliņam un Gustavam Plonim.

Zelta medaļas S16 grupā Ilzei Jumiķei, Laurai Krūmiņai un Mārai Segliņai; S220 grupā Mārai Bolšteinai, Veltai Zjatkovai un Lienei Bušai.

Latvijas kausa izcīņa maija vidū turpināsies Rēzeknes pusē ar Baltijas čempionātu!